Wonen & Werken in het buitenland

Leer supersnel een vreemde taal
bij de Nonnen van Vught

Language Institute Regina Coeli biedt persoonlijke taaltraining
door native speakers

Je ziet dat steeds meer mensen in het buitenland een woon-werk situatie creëren, naast de stek die ze in Nederland al hebben. Wat is er dan leuker om contact te maken met de lokale bevolking in de taal van het land. Dat je de taal goed beheerst. Zo maak je snel nieuwe vrienden en creëer je in no-time het gevoel dat je thuis bent.

Veel Nederlanders richten zich op Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Dat zijn de favoriete landen voor een tweede woning of langere vakanties. Om te overwinteren of om te verpozen in onroerend goed waarin je hebt belegd. Of om als digital nomad rond te struinen. Met taal maak je contact, maak je lol, word je wijzer en krijg je energie. En complimentjes.

Je hebt dus enorm veel redenen om aan de slag te gaan met een vreemde taal. Language Institute Regina Coeli kan je daar als geen ander mee helpen. De nonnen zijn er niet meer, maar hun werkwijze vormt nog steeds de inspiratie voor de moderne methode die Regina Coeli hanteert.

Met een persoonlijke taaltraining leer je van native speakers precies wat jij nodig hebt. Je ervaart hoe taal kan zorgen voor zelfvertrouwen en persoonlijke effectiviteit. En niet onbelangrijk, je leert ook veel van de cultuur van het land.

De effectiviteit van de werkwijze van Regina Coeli is ondertussen ook bewezen door wetenschappelijk onderzoek. Het menselijk brein blijkt het best in staat nieuwe dingen te leren en te onthouden in een prettige, veilige omgeving, in een context die persoonlijk raakt en boeit, in een ritme dat veel afwisseling biedt en met hulpmiddelen die de verschillende zintuigen voldoende prikkelen.

Op de website van Regina Coeli kunt u verhalen lezen over de voordelen van het spreken van de taal en kennis van de cultuur van het land.

  • Vijf tips om te integreren in Italië
  • Spanje is als de keuken van een huis
  • Portugees spreken verrijkt het leven in Portugal
  • Ontdekkingstocht naar de Franse cultuur

Wil je weten of een training bij Regina Coeli iets voor jou is?
Bel dan tussen kantooruren met een van de medewerkers van Client Services via 073 – 684 87 90 (bereikbaar tussen 8.30 en 17.30 uur) of ga naar www.reginacoeli.nl/contact

Martinilaan 12, 5262 BR Vught
T: +31 (0)73 68 487 90

Martinilaan 12, 5262 BR Vught
T: +31 (0)73 68 487 90

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan