Wonen & Werken in het buitenland

De verborgen parel aan de Costa Blanca

Wilt u de vakantie in alle rust wilt door brengen in een heerlijk klimaat en schitterende omgeving? Dan is het geen onverstandige keuze om uw welverdiende tijd door te brengen aan de schitterende Costa Blanca in Spanje, een gebied wat door menig Nederlander onderschat wordt als vakantieplek.

Welkom aan de Costa Blanca
De Costa Blanca, in het Nederlands vertaald ‘’Witte Kust’’ is een kustgebied van ruim tweehonderd kilometer lang in het Zuidoosten van Spanje. De reden waarom dit fraaie kustgebied wit wordt genoemd is onduidelijk, het zou kunnen komen vanwege de 74 witte stranden of de amandelbomen met witte bloesems; beiden zijn in overvloed te bewonderen aan de Costa Blanca. Behalve de vele stranden en een gemiddelde temperatuur tussen de 29 en 32 graden biedt de Spaanse regio meer dan dat!

Calpe
Veel mensen bezoeken de Costa Blanca voor het populaire Benidorm, hier kun je genieten van amusement en ook in de nacht gaat de pret gewoon door. Maar als je naar de Costa Blanca komt voor cultuur te snuiven en in rust te genieten, verblijf dan in Calpe. Het van oorsprong vissersdorpje beschikt over een schitterend oud centrum met verschillende bezienswaardigheden waar de Spaanse historie zegeviert.

Hotel Sol Y Mar
Als u liefhebber bent van frisse, strakke en moderne interieurs, kies dan voor hotel Sol Y Mar. Het unieke aan dit hotel is het chique design met een gastronomisch restaurant, Beach club en een schitterend uitzicht op de indrukwekkende Ifach rots. Sol Y Mar beschikt over een uitgebreid wellness centrum met bubbelbaden, een stoombad, een sauna en een therapiezwembad. Een duik nemen in het infinity zwembad vanaf de Beach club met een sky-line uitzicht over de zee is ook het proberen waard.

Boterhoek 83, 5683 AX Best
T: 0499371501

Boterhoek 83, 5683 AX Best
T: 0499371501

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan