Gefeliciteerd 40 jaar
WTC/e Brainport!

Gefeliciteerd 40 jaar
WTC/e Brainport!

Jansen B.V. werkt al meer dan 50 jaar aan duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één dak en circulair met elkaar verbonden. Doordat al onze activiteiten nauw op elkaar aansluiten kunnen we onze klanten snel en optimaal bedienen. Met het voordeel van één aanspreekpunt.

Met ruim 400 medewerkers zijn we elke dag gedreven om de beste oplossing te leveren voor de bouw-, infra-, en recyclingsector. Onze diensten bestaan uit de productie van betonmortel en betonblokken, grond- en sloopwerken, wegenbouw, asbest- en bodemsanering, recycling van verontreinigde grond en teerhoudend asfalt, en transport en verhuur.

Circulair en duurzaam ondernemen gaan bij ons vanaf dag één hand in hand. Waar anderen puin en afval zien, zien wij kansen. Reststromen uit de sloop van gebouwen, oude wegen en grondwerken maken we geschikt voor hergebruik, als toeslagmaterialen in wegenbouw, betonmortel en betonproducten. Daarnaast besparen we tijd en brandstof door met eigen transport de schakels in de keten te verbinden. We maken daarmee duurzaamheid bereikbaar en betaalbaar zonder in te leveren op kwaliteit of levertijd.

Divisies: Jansen Infra B.V. Jansen Beton B.V. Jansen Betonwaren B.V. Jansen Recycling B.V. Jansen Shredder Recycling B.V. Jansen Transport & Verhuur B.V. Jansen Beton- und Granitwerke GmbH (Duitsland)

Toon Jansen
A.Jansen B.V.
Kanaaldijk-Zuid 24
5691 NL Son

Tel. 088 – 877 87 78
info@ajansenbv.com

www.ajansenbv.com

A. Jansen B.V. feliciteert World Trade Center Eindhoven Brainport met het 40 jarig jubileum!

Als AV partner feliciteert Bazelmans AV het WTC/e Brainport
met hun 40 jarig bestaan.

 

 

www.bazelmans.com

Descuba feliciteert World Trade Center Eindhoven Brainport met het 40 jarig jubileum!

 

www.descubra.nl

Groenen Groep feliciteert World Trade Center Eindhoven Brainport
met 40 jaar verbinden!

 

 

www.groenengroep.com

Gefeliciteerd WTC/e Brainport met 40 jaar verbindingen in de Brainportregio en al vele jaren in een inspirerende samenwerking met Hoffmann Groep als Platinum Member.

 

 

hoffmanngroep.com

 

www.i-teamglobal.com

 

I-team Global feliciteert World Trade Center Eindhoven Brainport met het 40 jarig jubileum!

WTC/e Brainport 40 jaar en 10 jaar leading met Young Professionals, gefeliciteerd!
Chayenne Muller, Mullerafbouwgroep

 

 

www.mullerafbouwgroep.nl

De philharmonie zuidnederland raakt mensen met klassieke muziek. Het gezelschap staat bekend als hét professionele symfonieorkest van Zuid-Nederland en zoekt de verbinding met alle inwoners van Noord-Brabant, Limburg en Zeeland. Dit krijgt philharmonie zuidnederland voor elkaar door een rijk scala aan activiteiten. Van grote symfonische concerten met geliefde repertoirestukken in de concertzalen, tot nieuwe concertformules op onverwachte locaties. Van Carnavalsconcerten tot filmprojecten. En van eeuwenoude meesterwerken tot spannende wereldpremières. Met business events worden zakelijke verbindingen met de regio gelegd en de educatieve projecten laten jongeren magische momenten met muziek laten ervaren. De philharmonie zuidnederland is een orkest van en voor iedereen: een bruisend gezelschap dat altijd en overal met bevlogen musici én stafleden maatwerk levert op het hoogste niveau. Duncan Ward is vanaf het seizoen 21-22 chef-dirigent van het orkest. Onder leiding van intendant Stefan Rosu is philharmonie zuidnederland een orkest dat doorlopend haar grenzen verlegt.

Geworteld in de regio
De philharmonie zuidnederland heeft een levendige band met de Zuid-Nederlandse samenleving. Sprekende voorbeelden daarvan zijn projecten als het Liberation Concert in Margraten en natuurlijk de populaire Vastelaovend- en Carnavalsconcerten. Van grote betekenis zijn ook de verschillende samenwerkingen, zoals met hedendaags muziekfestival November Music in ’s-Hertogenbosch, met amateurmusici en met aanstormend talent van de conservatoria van Maastricht en Tilburg in de Orkestacademie. Ook is het orkest mede-initiatiefnemer van de Bossche Opera 3-daagse. De philharmonie zuidnederland maakt eveneens de verbinding met het bedrijfsleven, zoals tijdens het inspirerende business-event Leading the South.

www.philharmoniezuidnederland.nl

philharmonie zuidnederland feliciteert World Trade Center Eindhoven Brainport met het 40 jarig jubileum!

Pullman Eindhoven Cocagne is een Premium congreshotel in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van Centraal Station Eindhoven met directe verbindingen van Airport Eindhoven en Schiphol Airport waardoor het hotel goed bereikbaar is voor internationale gasten.

De naam Cocagne herinnert aan het “land van Kokanje” waarover het gerucht ging dat het een paradijs was of Luilekkerland. Het laat zich dan ook vermoeden dat de gasten van dit hotel zich nergens zorgen over hoeven te maken. En zo is het precies bij de Pullman Eindhoven Cocagne een in-style Premium hotel, waar gasten worden verzorgd en ontzorgt en waar werk en plezier worden samengebracht in een internationale, Cosmopolitan sfeer. Een eigentijds luxehotel met een moderne twist, waar elegantie en moderniteit hand in hand gaan.

Voor het ontspannen van lichaam en geest zijn er diverse faciliteiten in de uitgebreide Fit and Spa lounge. Restaurant Vestdijk47 is onderdeel van Pullman Eindhoven Cocagne en het kloppende hart van de benedenverdieping. Door de slimme vormgeving en het gebruik van zowel lage zitjes en barkrukken als traditionele tafels is de ruimte zowel speels als zakelijk.

THE PULLMAN-EXPERIENCE: “THE PLACE TO MEET AND SOCIALIZE”

Als trouwe partner feliciteren wij het WTC/e Brainport met hun 40-jarige jubileum!

 

 

www.pullman-eindhoven-cocagne.com

 

envation.com

 

Envation feliciteert World Trade Center Eindhoven Brainport met het 40 jarig jubileum!

“FOR THE LOVE OF GREAT DESIGN AND GREAT USER EXPERIENCE”
Technologie kan niet zonder de mens en andersom ook niet. Technologie moet toegepast worden aan de mens. Zowel aan de gebruikers als de makers van technologie. Daar spelen wij als creatieve design bedrijf een belangrijke rol.

Met meer dan 12 jaar ervaring in User Experience (UX) en User Interface (UI) Design geloven wij dat om klantenwaarde te creëren, een diepgaand begrip nodig is in hun behoeften alvorens een geweldig design en een goede gebruikerservaring gecreëerd kan worden voor een digitaal product.

Als je denkt aan de complete gebruikerservaring van een digitaal product, gaat het bij ons verder dan de kleuren en lettertypen. Al onze ontwerpen zijn onderworpen aan een helder doordacht proces waarbij de klant belevenis centraal staat. De belevenis die zij doormaken met het digitale product proberen wij volledig te begrijpen en het ontwerp daar omheen passen wij bij aan wat klanten zoeken.

Door gebruikersbehoeften en strategisch ontwerp denken te combineren, ontstaat een ontwerp dat nuttig, bruikbaar, wenselijk en impactvol is voor de klant.

Op strategische wijze hebben wij voor verschillende nationale en internationale projecten van verschillende geweldige klanten, zoals Rockwool Benelux & Global, ASML, Honeywell EMEA, Founded by All, de Technische Universiteit (TU/e), COSME Caribbean Program en nog veel meer, websites, apps en softwares mogen ontwerpen.

Beleef samen met ons “our love for great design and great user experience”.

Antonio Media Team

www.antoniomedia.com

Antonio Media feliciteert World Trade Center Eindhoven Brainport met het 40 jarig jubileum!

Al 40 jaar verbonden met een internationaal netwerk van liefst 92 landen en regio’s. Die meerwaarde kunnen we als – eveneens jubilerende – luchthaven alleen maar toejuichen. Met trots draagt Eindhoven Airport al jaren het WTC label. Want beiden maken deze internationale omgeving ook echt een stukje internationaler door mensen, over grenzen, met elkaar te verbinden. 24 november staat daarom rood gemarkeerd in onze agenda’s: het moment waarop Eindhoven Airport als gastheer optreedt voor het WTC-E jubileumdiner en we de wereld aan tafel hebben in Brainport Eindhoven!

Eindhoven Airport feliciteert World Trade Center Eindhoven Brainport met het 40 jarig jubileum!

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Contact

Verstuur

Aanmelden

Meld aan